Autopedia

Hitta din nya bil

Porsche Macan topp 10

1 Comment

Porsches senaste modell Macan är den första att redovisas på Autopedia och bilen får ett mycket bra helhetsbetyg (topp 10). Porsche framhåller körupplevelsen med Macan, och att bilen är rolig att köra bekräftas av kunderna som ger toppbetyg. Det som är mest utmärkande för bilen vid sidan om körglädjen är designen som är typiskt sportig. Macan får mycket höga betyg för designen både utvändigt och invändigt.

Tittar man på alla modeller sammantaget ligger Porsche topp 3 på Autopedia idag, jämte Tesla och Land Rover. Porsche Macan är den första modellen som nått kvalificeringskravet på 20 omdömen för att publiceras med resultat på Autopedia. Porsche Macan är också den nyaste bilen i Porschefamiljen och lanserades i slutet av 2013 på bilmässan i Los Angeles som deras första modell i den kompakta SUV-klassen.

Kundkommentarer om Porsche Macan

Bilen är helt suverän på alla punkter för mina behov.

En riktigt trevlig och underhållande körmaskin! Har redan kört 800 semestermil i vanliga fall brukar vi knappt använda bilen på semestern:) En snygg och smart Porsche! Fantastiskt kul att både ha utrymme och vägegenskaper.

Optimal bil för mina behov. Uppfyller mina krav på en suv.

Läs fler kommentarer från kunderna här.

Porsche Macan finns i tre varianter. Macan S, Macan S Diesel och toppmodellen Macan Turbo. Läs mer på Porsches hemsida.

 

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *